Gör ditt Iphone 13 pro skal mer personligt

Du har kollat på de vanliga affärernas utbud av skal till iphone 13 pro och du är inte imponerad. Du gillar att pyssla och är inte rädd för att sticka ut. Du kanske rentav är en konstnärlig talang? Men om du inte är det, oroa dig inte, det finns många enkla sätt att göra ett eget supersnyggt iphone 13 pro skal.

Det allra enklaste sättet är att köpa ett vanligt transparent iphone 13 pro skal, som du limmar på insidan av. Du kan använda nästan vad du än hittar på, men ett exempel är helt enkelt papper som du målar eller ritar på. Det går även att ta papper med olika färg och mönster och kombinera dem i ett litet collage som du skär till för att passa ditt iphone 13 pro skal. Andra varianter är pressade blomblad och andra material som är platta och ger ett spännande motiv. 

Om du är lite mer händig kan du använda ett valfritt skal till iphone 13 pro, lägga till exempel ovannämnda blomblad eller nåt liknande på det och sedan täcka det med akrylharts som ger en genomskinlig och tålig yta. Men är du ny på detta kanske du vill testa dig fram med akrylharts först… Även om det finns billiga iphone pro 13 skal kanske du inte vill slösa med dem.

Vill du ha mer struktur på baksidan av ditt iphone 13 pro skal finns det massor av sätt att piffa till det. Du kan limma på nästan vad som helst, men mjukt och skönt blir det med textil. Du kan tejpa på mönster av pysseltejp eller glitter. Glitter kan du förresten limma på ett transparent iphone 13 pro skal för att låta telefonens egen baksida synas igenom men ändå göra nåt lite annorlunda.

Gillar du att sy korsstygn? Visste du att du kan sy på vissa iphone 13 pro skal? Beställ ett sånt, välj ditt mönster och börja! Du får ett fint skal till din iphone 13 pro och du kan visa upp ett eget alster, hur roligt är inte det?

Testa nåt av dessa tips och vips så har du ett helt unikt iphone 13 pro skal som passar perfekt till din personlighet!